Ogórki korniszony

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki gruntowe dokładnie myjemy kilka razy zmieniając wodę. Następnie wodę, cukier, sól oraz ocet razem zagotować. Następnie ogórki wkładamy do słoików, dodajemy chrzan, koper, ziele angielskie oraz listek laurowy. Ogórki zalewamy zalewą i pasteryzujemy.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 986
Data dodania: 2010-03-16

Zdjęcia

Ogórki korniszony
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-03-17
Ogórki korniszony

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki korniszony

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.