Papryka faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Papryki umyć, odciąć na grubość 2 cm wierzch z ogonkiem, wydrążyć gniazda nasienne. Ryż ugotować w osolonej wodzie. Cebulę pokroić w kostkę zeszklić na oleju, dodać pokrojone pieczarki i poddusić dodać mięso i podsmażyć na końcu doprawić. Napełnić papryki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć i włożyć do nagrzanego piekarnika 150 st na około 50 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1317
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Papryka faszerowana
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-15
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.