Pasztet z jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i bardzo drobno siekamy. Pieczarki oczyszczamy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę obieramy i drobno kroimy. Razem z pieczarkami smażymy około 15 minut. Szczypiorek płuczemy pod bieżącą wodą i drobno siekamy. Do ugotowanych jajek dodajemy pieczarki z cebulą, koperek, osączony groszek oraz kukurydzę, śmietanę, majonez. Następnie wbijamy surowe jajka, mieszamy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Następnie blaszkę smarujemy masłem i obsypujemy bułką tartą, wykładamy masę jajeczną i pieczemy około godziny w temperaturze 200*c.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1352
Data dodania: 2010-03-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.