Pasztet z razowego chleba

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Chleb pokroić i namoczyć w wodzie. Pieczarki pokroić w i poddusić na 2 łyżkach oliwy. Cebule pokroić i udusić na 2 łyżkach oliwy i zmielić z pozostałymi produktami. Przyprawić masę do smaku (jeżeli masa będzie zbyt sucha to dodać jeszcze 1-2 łyżki oliwy). Dokładnie wymieszać i przełożyć do formy wysmarowanej oliwą. Piec około 40-50 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1733
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasztet z razowego chleba

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.