Pieczarki z cukinią

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie pokroić w kostkę pieczarki w plasterki. Na rozgrzanym na patelni maśle i oliwie usmażyć pieczarki gdy woda odparuje, a pieczarki zaczną się rumienić, przełożyć je na talerz, a na patelni rozgrzać pozostały tłuszcz i mieszając zrumień cukinię. Dodać do niej usmażone pieczarki, oprószyć solą i pieprzem, smażyć jeszcze 2 minuty i podawać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 25 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 723
Data dodania: 2010-08-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki z cukinią

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.