Pieczeń twarogowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twaróg utrzeć z mlekiem, jajkiem oraz płatkami zbożowymi i dokładnie wymieszać z kminkiem, solą, posiekaną cebulą i szałwią. Masą napełnić natłuszczoną i obsypaną tartą bułką formę sufletową, posmarować mlekiem i piec 30 minut w rozgrzanym piekarniku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 914
Data dodania: 2008-09-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Pieczeń twarogowa

2010-02-25 20:58:59

Fajne danie na kolację.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.