Ratatouille

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Bakłażana pokroić w kostkę, posypać solą, przełożyć na cedzak i pozostawić, by wypuścił gorzki smak. Pomidory sparzyć, obrać, pozbawić nasion i pokroić w ćwiartki. W rondlu rozgrzać oliwę, podsmażyć pokrojoną w plastry cebulę oraz paprykę pokrojoną w paski. Po 5 minutach dodać bakłażana, pokrojoną cukinię, pomidory, zmiażdżony czosnek i wszystkie przyprawy. Dusić do miękkości.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1228
!Danka

!Danka

Data dodania: 2008-12-10

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Ratatouille

2010-02-25 21:03:20

jaka dziwna nazwa potrawy ?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.