Roladki z kabanosa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki i cebulę obrać,pokroić i przesmażyć na dwóch łyżkach oleju.Do mięsa mielonego dodać jajka,przyprawę oraz czosnek granulowany.Wyrobić mięso jeśli będzie za rzadkie dodać 2 łyżki bułki tartej.Ewentualnie doprawić pieprzem i solą.Formujemy na deseczce do krojenia z mięsa mielonego prostokąty.Smarujemy pieczarkami,układamy kabanosa i zwijamy w rulonik.Panierujemy w kaszy kuskus i smażymy na oleju z wszystkich stron.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 549
Data dodania: 2010-10-31

Zdjęcia

Roladki z kabanosa
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Roladki z kabanosa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.