Rolmopsy z żurawiną

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Na każdy wymoczony w mleku filet kładziemy cienki plasterek ogórka i cebuli: zwijamy i spinamy wykałaczką. Jabłko trzemy na tarce o dużych oczkach i mieszamy z żurawiną i majonezem. Ułożone w salaterce rolmopsy zalewamy sosem. Podaje, y z razowym chlebem lub-jako danie obiadowe-do ziemniaków ugotowanych w "mundurkach".
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 945
Data dodania: 2010-05-18

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rolmopsy z żurawiną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.