Saszne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Gotujemy jajka w mundurkach, studzimy w wodzie, następnie obieramy, mielimy. Dodajemy mąkę, sól oraz 1 jajko. Wszystko dokładnie mieszamy i formujemy placuszki. Na każdym kładziemy farsz z twarogu, posiekanej cebuli i surowego jajka doprawionego solą i pieprzem. Panierujemy w mące i smażymy z każdej strony. Saszne podajemy z masłem lub kwaśną śmietaną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 90 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1090
Data dodania: 2010-12-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Saszne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.