Schab Daniela

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso oprószyć solą i pieprzem, pieczarki i szynkę pokroić w paski, obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu, dodać posiekaną natkę pietruszki i nałożyć na kotlety, położyć na każdym plasterek sera i pod przykryciem dusić, aż ser się rozpuści.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1242
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schab Daniela

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.