Schabowy z piersi indyka

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś z indyka kroimy w plastry, rozbijamy tłuczkiem do mięsa, przyprawiamy, panierujemy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 966
Data dodania: 2011-02-18

Zdjęcia

Schabowy z piersi indyka
Bocja#

Dodane przez:

Bocja

2011-02-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Schabowy z piersi indyka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.