Seler panierowany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obieramy seler i kroimy w cienkie plastry.Panierujemy w roztrzepanym jajku oraz tartej bułce.Smażymy z obu stron na złoty kolor.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 953
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Seler panierowany
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Seler panierowany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.