Śledzie Heńka

Ocena przepisu

Składniki

  • śledzie marynowane 1/2 kg
  • cebulka 3 szt
  • pieprz 1 łyżeczka
  • oliwa 1/2 szkl

Sposób przyrządzenia

Śledzia kroimy na mniejsze kawałki. Cebulkę obieramy, kroimy w kostkę, posypujemy pieprzem, wszystko zalewamy oliwą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 864
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Śledzie Heńka
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-27

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie Heńka

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.