Sos ementalski

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę, białe wino dodać do miski. Włożyć do tego żółtka roztrzepane z bulionem wołowym, kwaśną śmietaną. Dołożyć ser starty. Mikrofalować pięć minut, dwa razy przemieszać w między czasie trzepaczką. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 972
!Princeska

!Princeska

Data dodania: 2008-06-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sos ementalski

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.