Strogonoff

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso kroimy w kostkę, oprószamy mąką i podsmażamy na maśle, wyjmujemy z patelni. Cebulę rozdrabniamy i szklimy. Pieczarki kroimy w plasterki. Mięso, cebule i pieczarki zalewamy bulionem i gotujemy do miękkości. Doprawiamy przecierem, śmietaną, sola i pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 644
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Strogonoff

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.