Zupa z pora

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pory myjemy, odcinamy korzonki i zielone liście, kroimy na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy pory, podsmażamy. Podsmażone pory wkładamy do garnka z wywarem, gotujemy.

Makaron gotujemy oddzielnie w osolonej wodzie, odlewamy, przekładamy do wywaru. Do zupy dodajemy koncentrat, śmietanę, zagotowujemy. Doprawiamy do smaku sola, pieprzem, majerankiem i curry. Podajemy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 633
Data dodania: 2011-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z pora

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.