Babka cytrynowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margaryna, jajka, cukier ubić mikserem. Dodać skórki, soki, olejki, cukry, wszystko co aromatyczne. Mąki i proszek do pieczenia przesiać. Przełożyć do formy wysmarowanej tłuszczem. Piec w podłużnej blaszce ok. 40 min w 170°C. Ciasto posypać cukrem pudrem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 589
Data dodania: 2011-01-26

Zdjęcia

Babka cytrynowa
monciasz#

Dodane przez:

monciasz

2011-01-26
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Babka cytrynowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.