Biszkopt kakaowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubić białka z cukrem, dodać żółtka ubijać aż będzie sztywne. Wymieszać mąkę z proszkiem i przesianym kakao powoli dodawać mieszając. Wylać na blachę z brzegami wyłożoną papierem. Pieczemy około 20 min w 160st.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 682
Data dodania: 2010-03-09

Zdjęcia

Biszkopt kakaowy
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-09

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt kakaowy

2010-03-10 13:24:07

fajnie Ci wyszedł.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.