Jajka nadziewane

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę obieramy, myjemy, gotujemy do miękkości. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, przekrawamy na pół, wyjmujemy ostrożnie żółtka. Jabłko oraz ogórek obieramy, kroimy w niewielką kostkę. Marchewkę również kroimy w małą kostkę. Żółtka bardzo drobno kruszymy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy groszek, majonez, sól oraz pieprz do smaku, dokładnie mieszamy. Połówki białek napełniamy sałatką, układamy je na półmisku, dekorujemy natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1597
Data dodania: 2010-03-27

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka nadziewane

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.