Kapusta brzoskwiniowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę oczyszczoną cienko poszatkować, posypać solą i pozostawić na 20 minut. Pomidory sparzone obrać, pokroić w kostkę razem z wypestkowanymi brzoskwiniami. Połączyć z winem i majonezem, doprawić.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1169
Data dodania: 2008-09-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta brzoskwiniowa

2010-02-19 01:15:16

Tego dania też nie jadłam jeszcze.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.