Kluseczki naleśnikowe z rosołem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew, pietruszkę i pora obrać, umyć. Mięso umyć. Wszystko zalać wodą gotować ok. 35-40 minut. Doprawić solą i pieprzem. Z mleka jajek i mąki przygotować ciasto naleśnikowe. Posolić do smaku. Patelnię posmarować olejem, usmażyć naleśniki. Gorące ciasno zwijać w ruloniki. Gdy wystygną kroić na makaron w dość duże paski. Nałożyć na talerz, zalać rosołem, posypać natką pietruszki.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 541
Data dodania: 2011-03-19

Zdjęcia

Kluseczki naleśnikowe z rosołem
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2011-03-19
Kluseczki naleśnikowe z rosołem
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluseczki naleśnikowe z rosołem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.