Kompot do obiadu

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłka opłukać, pokroić na ósemki, czerwone porzeczki wymyć. Wodę zagotować. Na wrzątek wrzucić owoce i pogotować na małym ogniu 5 minut, po czym zgasić ogień i pozostawić pod przykryciem 15 minut. Odcedzić i posłodzić do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 835
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kompot do obiadu

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.