Murzynek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło, cukier, kakao i wodę gotować 5 minut. Przestudzić dodać żółtka, zapach oraz alkohol. Odlać 1/2 szklanki na polewę. Do reszty dodać mąkę, proszek do pieczenia, wymieszać i dodać pianę. Przelać do formy posmarowanej tłuszczem i bułką tartą. Piec w nagrzanym piekarniku ok 45 minut. Przestudzić ciasto polać polewą i obsypać obranymi pokrojonymi migdałami.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 732
Data dodania: 2011-01-25

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Murzynek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.