Ogórki z farszem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ogórki średniej wielkości (ja miałam gruntowe)umyć, obrać i przekroić wzdłuż na połowy. Łyżeczką wydrążyć trochę środka z ogórków. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i drobno pokroić. Szynkę pokroić w drobną kostkę. Szczypiorek umyć i drobno posiekać. Jajka, szynkę i szczypiorek połączyć niewielką ilością majonezu i doprawić do smaku. Przygotowany farsz nakładać na połówki ogórków.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 660
Data dodania: 2012-10-16

Zdjęcia

Ogórki z farszem
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-31
Ogórki z farszem

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ogórki z farszem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.