Papryczki chilli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Papryki myjemy, sparzamy wrzącą wodą polewając papryczki, odlewamy wodę z papryk, pozostawiamy do ścieknięcia. Suche papryki wkładamy do słoików ziarna pieprzu, listki wrzucamy do słoików po jednym. Z pozostałych składników zagotowujemy zalewę, zalewamy papryczki. Zakręcamy słoiki, pasteryzujemy 10 minut w 180 stopniach. Papryczki podajemy na półmisku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 55 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 658
Data dodania: 2011-04-29

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryczki chilli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.