Papryka faszerowana

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z papryki czerwonej robimy pojemniczki. Szynkę, ser, cebulę kroimy w kostkę. Paprykę i pomidory w paseczki. Sałatę rwiemy na małe kawałki. Wszystkie składniki łączymy, przyprawiamy i mieszamy. Następnie faszerujemy papryki. Podajemy na zimno lub zapieczone w piekarniku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1049
Data dodania: 2010-09-17

Zdjęcia

Papryka faszerowana
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-09-17

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Papryka faszerowana

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.