Pasta z ryby wędzonej i sera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Twaróg zmiksować z masłem i obraną ze skóry i ości rybą. Wymieszać z ubitą kremówką. Dodać posiekaną zieleninę i doprawić do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 998
Data dodania: 2010-12-08

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pasta z ryby wędzonej i sera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.