Pizza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drożdże mieszamy z wodą, dodajemy oliwę, mąkę, mieszamy i pozostawiamy do wyrośnięcia. Wykładamy wyrośnięte ciasto do tortownicy i smarujemy koncentratem. Pieczarki myjemy, kroimy. Kiełbasę kroimy i podsmażamy na rozgrzanej oliwie, dodajemy obraną i pokrojona cebulkę, pieczarki, smażymy. Pod koniec doprawiamy przyprawami do smaku. Wykładamy farsz na ciasto, posypujemy startym serem na wierzch i pieczemy 45 minut w 220 stopniach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 16
Wyświetlenia: 1260
Data dodania: 2011-02-16

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pizza

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.