Pomidorowa zupa z pulpetami

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Zupę pomidorową przyrządzamy według ulubionego przepisu. Mięso mieszamy z jajkiem, bułką tarta oraz przyprawami. Formujemy nie wielkie kulki o średnicy 3-4cm. Pulpety gotujemy w osolonej wodzie. Makaron przyrządzamy według przepisu na opakowaniu po czym odcedzamy go. Gorącą zupę pomidorową zabielamy śmietaną. Kulki mięsne układamy z makaronem do głębokich talerzy i zalewamy zupą.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Czas gotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 437
Data dodania: 2011-06-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pomidorowa zupa z pulpetami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.