Pulpety w sosie

Ocena przepisu

Składniki

na pulpety

na sos

dodatkowo

Sposób przyrządzenia

Podane na pulpety składniki połączyć i zarobić mięsną masę, doprawić ją do smaku solą i pieprzem. Formować pulpety, obtaczać w bułce i obsmażyć krótko na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić i zeszklić na oleju, dodać oczyszczone pieczarki i paprykę. Chwilę przesmażyć a potem podlać wodą i dusić. Dodać pulpety, ketchup i koncentrat pomidorowy. Doprawić do smaku i razem dusić aż zmięknie papryka.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 708
Data dodania: 2012-09-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pulpety w sosie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.