Rabarbarek z kokosem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z podanych składników zagniatamy ciasto. Rabarbar umyty i pokrojony w kawałki układamy na cieście i posypujemy brązowym cukrem. Zapiekamy 20 min w temp. 160 stopni ubijamy 4 białka na sztywną pianę i dodajemy do niej cukier puder na końcu ubijania i wiórka podsmażone z masłem. Wylewamy na rabarbar zapieczony, resztę białek trzepiemy z troszkę cukru i wylewamy na wiórka z białkami to wszystko pieczemy 30 min. W temp. 180*C.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 822
Data dodania: 2011-02-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rabarbarek z kokosem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.