Racuchy tradycyjne

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drożdże z cukrem i mlekiem pozostawić do wyrośnięcia. Połączyć z reszta składników i wyrobić gładkie ciasto. Pozostawić do wyrośnięcia. Formować racuchy i smażyć na oleju. Gotowe posypać cukrem pudrem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 2041
Data dodania: 2010-05-27

Zdjęcia

Racuchy tradycyjne
monika4#

Dodane przez:

monika4

2010-05-28
Racuchy tradycyjne

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuchy tradycyjne

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.