Racuszki

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Mąkę, mleko, jajka sodę i cukier zmiksować na gładką masę, doprawić szczypta soli. Dodać jabłka i wymieszać. Smażyć na oleju małe placuszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 803
Data dodania: 2010-11-02

Zdjęcia

Racuszki
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-02

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Racuszki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.