Ryż na słodko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Brzoskwinie osączyć z syropu syrop zachować. Ugotowany ryż wyłożyć na talerze posypać cukrem. Na ryż wyłożyć osączone brzoskwinie. Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, obłożyć ryż. Ryż można skropić syropem z brzoskwini. Dobre na ciepło i na zimno.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 993
Data dodania: 2011-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Ryż na słodko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.