Śledzie z czerwoną fasolą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śledzie należy moczyć przez 2godziny w wodzie z octem. Fasolę wydobyć z puszki o odsączyć na sicie. Ogórki jeśli są w słoiku to również odsączyć. Ziemniaki ugotować w mundurkach a jajka na twardo. Następujące składniki pokroić w kostkę: śledzie, ziemniaki, jajka, cebule, jabłka, ogórki, a następnie połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem po czym schłodzić w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1395
Data dodania: 2010-06-16

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śledzie z czerwoną fasolą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.