Sok pomodorowo-selerowy

Ocena przepisu

Opis

Cenne źródło witamin i minerałów.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić na kawałki. Łodygi selera oczyścić, następnie pokroić. Warzywa przepuścić przez sokowirówkę. Doprawić do smaku pieprzem lub cukrem. Aby sok był bardziej gęsty, zamiast sokowirówki można użyć blendera, który zmieli oraz dokładnie wymiesza pomidory i selera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 372
Data dodania: 2012-04-12

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sok pomodorowo-selerowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.