Zapiekanka ryżowo parówkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Parówki pokroić w półplasterki i podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Paprykę i ogórka pokroić w kostkę i wymieszać z ryżem, połową startego sera żółtego, kukurydzą i groszkiem. Doprawić. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, wierch polać rozmąconym jajkiem z serem. Zapiekać ok 40 minut.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 562
Data dodania: 2011-05-19

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zapiekanka ryżowo parówkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.