Kotlet z bułki tartej

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajko roztrzepać widelcem, doprawić szczypta wegety, solą i pieprzem. Dodać tyle bułki tartej ile zabierze jajko (ma mieć konsystencje gęstego budyniu), odstawić na 5 minut. Tłuszcz rozgrzać na patelni, wyłożyć masę formując kotleta. Smażyć na złoty kolor z obu stron.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 944
Data dodania: 2010-11-30

Zdjęcia

Kotlet z bułki tartej
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet z bułki tartej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.