Krokiety z kapustą kiszoną

Ocena przepisu

Składniki

ciasto

farsz

do obtoczenia

Sposób przyrządzenia

Wyrobić ciasto naleśnikowe i usmażyć na patelni.

Farsz:
kapustę podgotować i pokroić. Cebulę podsmażyć na oliwie z pokrojonymi w kosteczkę pieczarkami i czosnkiem. Dodać kapustę i poddusić razem. Farsz nakładamy na naleśniki, zawinąć i podsmażyć na patelni maczając naleśnika w jajku i bułce tartej.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 10
Wyświetlenia: 431
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Krokiety z kapustą kiszoną
Marta1986#

Dodane przez:

Marta1986

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krokiety z kapustą kiszoną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.