Muchomorki z pomidorów i jajek

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Pomidory myjemy, ścinamy piętki, wydrążamy łyżeczką, wnętrze solimy, pieprzymy i odstawiamy do odsączenia. Jajka ścinamy delikatnie, aby mogły stać.

Na każdą nóżkę (jajko) nakładamy kapelusz (wydrążonego pomidorka). Z majonezu za pomocą wykałaczki robimy kropki na muchomorkach.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 840
Data dodania: 2011-04-27

Zdjęcia

Muchomorki z pomidorów i jajek
ilka86#

Dodane przez:

ilka86

2011-04-29
Muchomorki z pomidorów i jajek
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Muchomorki z pomidorów i jajek

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.