Panierowane Grzyby

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Grzyby namoczyć, ugotować, osączyć i wystudzić, następnie obtoczyć w jajku i bułce tartej, smażyć na rozgrzanej oliwie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 839
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Panierowane Grzyby
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-28

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Panierowane Grzyby

2012-03-20 22:03:18

muszą być smaczne takie grzybki w panierce

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.