Pieczarki duszone mojej babci

Ocena przepisu

Opis

Pieczarki duszone mojej babci

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki umyć, pokroić w plastry i odparować na patelni. Oprószyć solą i pieprzem. Dusić pod przykryciem. Pieczarki można wykorzystać do sosów, farszów, jajecznicy, pizzy lub jako dodatek do obiadu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1131
Data dodania: 2011-03-03

Zdjęcia

Pieczarki duszone mojej babci
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-03-03
Pieczarki duszone mojej babci
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pieczarki duszone mojej babci

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.