Ryba w porach i pieczarkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Rybę pokroić w kostkę, por w paski, dusić 10 minut na rozgrzanej margarynie. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki, wino, dusić jeszcze 5 minut. Przyprawić. Wlać śmietanę, wymieszać, posypać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2792
!Mariusz

!Mariusz

Data dodania: 2008-10-20

Zdjęcia

Ryba w porach i pieczarkach
gusia1000#

Dodane przez:

gusia1000

2010-02-13
Ryba w porach i pieczarkach.

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Ryba w porach i pieczarkach

2010-02-23 21:25:18

najlepsze danie.

2010-02-17 17:19:50

Uwielbiam ryby. Pychotka

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.