Śliwki w occie II

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śliwki parzymy wrzącą wodą, ściągamy skórkę i układamy w słoikach. Ocet dolewamy do wody, dodajemy cukier, goździki, cynamon, gotujemy.

Odstawiamy do wystudzenia.

Zalewamy śliwki w słoikach, zakręcamy i pasteryzujemy 20-25 min.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 8
Wyświetlenia: 587
Data dodania: 2011-06-20

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śliwki w occie II

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.