Spung z mlekiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Jajka dobrze utrzeć (przez 25-30 minut), dodając cukier, po czym stopniowo dolewać ciepłe mleko. Dodać sodę, olejek waniliowy oraz mąkę i piec ok. 35 minut przez 160 stopni c.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 895
Data dodania: 2010-02-03

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Spung z mlekiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.