Asuda

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mąkę podsmażyć na maśle na kolor ciemnobrązowy, po czym, mieszając, dodawać do niej rozprowadzony wodą sok winogronowy. Masę gotować 5-7 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1183
Data dodania: 2010-02-14

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Tagi

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Asuda

2010-02-15 17:54:15

Nie spotkałam się z tą nazwą-Asuda.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.