Gulasz z warzyw

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Warzywa umyć. Cukinię i bakłażana pokroić w krążki, oprószyć mąką i podsmażyć na patelni. Odstawić. Paprykę pokroić w paski, cebulę drobno posiekać. Podsmażyć na patelni. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. W dużym naczyniu rozgrzać oliwę, wrzucić czosnek, dodać pomidory i dusić do momentu uzyskania sosu. Przyprawić. Dodać pozostałe składniki, chwilę razem podusić. Przełożyć na talerze.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 454
Data dodania: 2011-11-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Gulasz z warzyw

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.