Kanie w naleśniku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kanie szybko opłukać, osuszyć. Jajka roztrzepać z łyżką wody i przyprawą kuchenną. Całe kapelusze kani panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju. Kapelusze kani muszą być mniejsze od naleśników. Na każdy naleśnik położyć plaster sera i kapelusz kani. Oprószyć pieprzem i zawinąć w roladkę. Położyć zawinięciem do dołu. Obciąć końce naleśnika. Obtoczyć naleśnikową roladkę w ketchupie i tartej bułce. Obsmażyć ze wszystkich stron na oleju. .
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 816
Data dodania: 2012-09-19

Zdjęcia

Kanie w naleśniku
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-30

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kanie w naleśniku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.