Suszona włoszczyzna

Ocena przepisu

Opis

Suszona włoszczyzna

Składniki

  • korzeń marchwi wg uznania
  • korzeń pietruszki wg uznania
  • korzeń selera wg uznania

Sposób przyrządzenia

Warzywa dobrze umyć, obrać, osuszyć i pokroić w paski. Blaszki wyłożyć czystym papierem. Układać warzywa każdy rodzaj na osobnej blaszce. Suszyć w ciepłym piekarniku często przegarniając. Gdy zaczną się łamać wystudzić i można wymieszać. Przechowywać w blaszanych szczelnie zamkniętych pudełkach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 120 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 798
Data dodania: 2010-11-24

Zdjęcia

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Suszona włoszczyzna

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.